Szkło libbey Szkło libbey Syropy Monin Blendery Hamilton Puree Owocowe Funkin Napoje Ocean Spray Napój Imbirowy Old Jamaica Ginger Beer szklanki z logo POS HORECA
ZALOGUJ SIĘ Strona Główna      Nowości      Rejestracja      Kontakt      Pomoc/Regulamin      O Firmie      Doradcy Regionalni      Partnerzy      Nadruki reklamowe      POS Horeca - Realizacje      Do pobrania
Zaloguj się aby dokonać zakupów w sklepie www.apspolska.pl.
Login:
Hasło:
Zaloguj się
Akcesoria barmańskie
Akcesoria do kawy
Akcesoria do wina
Butelki treningowe flair
Ekskluzywne produkty Leopold
Mieszadełka i wykałaczki cocktailowe
Nalewaki do butelek
Otwieracze do butelek
Poradniki Barmańskie
Słomki i serwetki cocktailowe
Syropy owoce puree pre mix
Szkło dla gastronomii Libbey
Szkło Libbey - Zestawy
Szkło według zastosowania
Wyposażenie Bufetu
Wyposażenie dla gastronomii
Chemia i Higiena
Kawa Molinari
Kubki miedziane Cooper Mug
Melamina APS
Młynki Peugeot i APS
Porcelana APS
Porcelana Ariane
Porcelana Porcelite
Porcelana RAK
Słoiki Weck
Szkło RCR
Sztućce Amefa
Tekstury
Emulsyfikacja
Sferyfikacja
Zagęszczające
Zaskakujące
Żelifikacja
Tonic Fever Tree
Blendery Hamilton Beach
Szkło APS Economy Line
Royal Porcelain
Shakery
TOP PRODUKTY
Pokaż więcej Kieliszek do wódki Oslo Small Economy Line 40ml
Pokaż więcej Szklanka wysoka Alaska Economy Line 350ml
Pokaż więcej Szklanka niska Alaska Economy Line 230ml
Pokaż więcej Hurricane Economy Line 444ml
Pokaż więcej Butelka szklana 320ml do lemoniady, milkshaków, smoothies, kwadratowa z zakrętką
aps polska
Twój koszyk: 0.00zł  
Jesteś w dziale: Tekstury - Żelifikacja
KONTAKT
DOSTAWA
Maciej Wierzchowski Joanna Rozenbajgier Jan Dzieduszycki
KURIER UPS
 
- przedpłata na konto 17
 
- przelewy24 (payU, karta kred.) 17
 
- płatność przy odbiorze (pobranie) 23
Porozmawiaj na GG Porozmawiaj na GG
maciek@apspolska.pl joanna@apspolska.pl janek@apspolska.pl
Tel. +48 22 851 92 22
Kom: +48 609 803 236
fax: +48 022 841 14 85
Tel. +48 22 841 15 52
Kom. + 48 661 788 578
fax: +48 022 841 14 85
Tel. +48 22 841 15 52
Kom. + 48 785 258 959
fax: +48 022 841 14 85
sortuj:
ilość towarów:
Znaleziono 5   
powiększ
więcej zdjęć (kliknij aby powiększyć)
foto
Tekstura M-Cell (Metyloceluloza) Chef Ingredients 300g
Kod produktu: CH058
Dostępność: DOSTAWA24H
cena netto 120.00 zł
szt.
wersja do druku powiadom znajomego
powiększ
więcej zdjęć (kliknij aby powiększyć)
foto
Tekstura Kappa Chef Ingredients 500g
Kod produktu: CH002
Dostępność: DOSTAWA24H
cena netto 100.00 zł
szt.
wersja do druku powiadom znajomego
powiększ
więcej zdjęć (kliknij aby powiększyć)
foto
Tekstura Lota Chef Ingredients 500g
Kod produktu: CH003
Dostępność: DOSTAWA24H
cena netto 100.00 zł
szt.
wersja do druku powiadom znajomego
powiększ
więcej zdjęć (kliknij aby powiększyć)
foto
Tekstura Xantana Chef Ingredients 500g
Kod produktu: CH009
Dostępność: DOSTAWA24H
cena netto 80.00 zł
szt.
wersja do druku powiadom znajomego
foto Tekstura Gellan 400g   Kod produktu: TEX08
Cena netto: 380.00 zł
Opis:
Gellan to stosunkowo niedawno odkryty (1977) środek żelujący otrzymywany w drodze fermentacji bakterii Sphingomonas Elodea. W zależności od metody produkcji, istnieją dwa rodzaje gellanu. Przykład ten jest twardym Gellan'em. Gellan pozwala na uzyskanie zwartego żelu , który kroi się gładko i wytrzymuje temperatury do 90 ° C (gorące żelatyny). Charakterystyka: drobny proszek Sposób użycia: aby uzyskać efekt żelowania należy rozpuścić 5-10g proszku w 1litrze roztworu wodnego w temperaturze pokojowej. Podgrzać do 90 °C, następnie schłodzić. Produkt traci swoje właściwości żelujące w silnych roztworach soli.

Dostępność: BRAK

foto Tekstura Agar 500g   Kod produktu: TEX05
Cena netto: 270.00 zł
Opis:
Agar jest substancją żelującą używaną w Japonii już od XV wieku. W 1859 roku został wprowadzony do Europy jako chiński środek spożywczy i na początku XX. wieku zaczął być używany w przemyśle spożywczym. Agar w zimnej wodzie pęcznieje, natomiast dobrze rozpuszcza się w wodzie o temperaturze ok. 90-100 °C, a zestala się, tworząc rodzaj żelu w 40-50 °C. Jest dobrym źródłem błonnika pokarmowego. Agar jest wykorzystywany jako naturalny, bezsmakowy środek żelujący przy produkcji słodyczy (np. galaretek, dżemów) i innych przemysłowych produktów spożywczych, w fotografii, chemii, farmacji (jako środek spęczniający, żelujący i powodujący rozpad tabletek) i kosmetyce. Charakterystyka: drobny proszek. Sposób użycia: rozpuścić 2-10g w 1 litrze wody w temperaturze pokojowej, doprowadzić do wrzenia. Produkt raz zżelowany wytrzymuje temperaturę do +70 ° C (możliwość tworzenia ciepłych żelatyn). Pozostawić do odpoczynku dla prawidłowej żelifikacji W środowiskach kwaśnych traci część właściwości żelujących.

Dostępność: DOSTAWA24H

   szt.
Znaleziono 5