Szkło libbey Szkło libbey Syropy Monin Blendery Hamilton Puree Owocowe Funkin Napoje Ocean Spray Napój Imbirowy Old Jamaica Ginger Beer szklanki z logo POS HORECA
ZALOGUJ SIĘ Strona Główna      Nowości      Rejestracja      Kontakt      Pomoc/Regulamin      O Firmie      Doradcy Regionalni      Partnerzy      Nadruki reklamowe      POS Horeca - Realizacje      Do pobrania
Zaloguj się aby dokonać zakupów w sklepie www.apspolska.pl.
Login:
Hasło:
Zaloguj się
Akcesoria barmańskie
Akcesoria do kawy
Akcesoria do wina
Butelki treningowe flair
Ekskluzywne produkty Leopold
Mieszadełka i wykałaczki cocktailowe
Nalewaki do butelek
Otwieracze do butelek
Poradniki Barmańskie
Słomki i serwetki cocktailowe
Syropy owoce puree pre mix
Szkło dla gastronomii Libbey
Szkło Libbey - Zestawy
Szkło według zastosowania
Wyposażenie Bufetu
Wyposażenie dla gastronomii
Chemia i Higiena
Kawa Molinari
Kubki miedziane Cooper Mug
Melamina APS
Młynki Peugeot i APS
Porcelana APS
Porcelana Ariane
Porcelana Porcelite
Porcelana RAK
Słoiki Weck
Szkło RCR
Sztućce Amefa
Tekstury
Emulsyfikacja
Sferyfikacja
Zagęszczające
Zaskakujące
Żelifikacja
Tonic Fever Tree
Blendery Hamilton Beach
Szkło APS Economy Line
Royal Porcelain
Shakery
TOP PRODUKTY
Pokaż więcej Kieliszek do wódki Alaska Economy Line 50ml
Pokaż więcej Szklanka wysoka Alaska Economy Line 350ml
Pokaż więcej Kieliszek do wódki Alaska Economy Line 45ml
Pokaż więcej Szklanka wysoka Alaska Economy Line 270ml
Pokaż więcej Szklanka niska Alaska Economy Line 230ml
aps polska
Twój koszyk: 0.00zł  
Jesteś w dziale: Tekstury - Sferyfikacja
KONTAKT
DOSTAWA
Maciej Wierzchowski Joanna Rozenbajgier Jan Dzieduszycki
KURIER UPS
 
- przedpłata na konto 17
 
- przelewy24 (payU, karta kred.) 17
 
- płatność przy odbiorze (pobranie) 23
Porozmawiaj na GG Porozmawiaj na GG
maciek@apspolska.pl joanna@apspolska.pl janek@apspolska.pl
Tel. +48 22 851 92 22
Kom: +48 609 803 236
fax: +48 022 841 14 85
Tel. +48 22 841 15 52
Kom. + 48 661 788 578
fax: +48 022 841 14 85
Tel. +48 22 841 15 52
Kom. + 48 785 258 959
fax: +48 022 841 14 85
sortuj:
ilość towarów:
Znaleziono 1   
foto Tekstura Algin 500g   Kod produktu: TEX01
Cena netto: 180.00 zł
Opis:
Algin to naturalny produkt uzyskiwany z brunatnic, które można spotkać między innymi w zimnych wodach Irlandii, Szkocji, Ameryki Północnej i Południowej, Australii, Nowej Zelandii i RPA. Algin jest niezmiernie istotnym składnikiem przy sferyfikacji, gdyż w połączeniu z produktami zawierającymi wapń tworzy zewnętrzną błonę na produktach, zamykając cały proces. Charakterystyka: drobny proszek. Żeluje w obecności Calcicu. Rozpuścić 5-8g/1 litr w temperaturze pokojowej w środowisku wodnym, zblendować, odczekać około godzinę i połączyć z Calcitem aby osiągnąć efekt sferyfikacji. Nie wymaga podgrzewania, do uzyskania procesu sferyfikacji.

Dostępność: DOSTAWA24H

   szt.
foto Tekstura Calcic 600g   Kod produktu: TEX02
Cena netto: 100.00 zł
Opis:
Calcic to stabilizator powszechnie używany w przemyśle spożywczym np. przy produkcji serów. Calcic ma zasadnicze znaczenie w reakcji z Alginem przy sferyfikacji. Jest to idealny substrat, dzięki bardzo dobrej rozpuszczalności w wodzie, posiada zdolność do sferyfikacji. Charakterystyka: granulat. Wysoka rozpuszczalność w wodzie. Duża zdolność wchłaniania wilgoci.

Dostępność: DOSTAWA24H

   szt.
foto Tekstura Gluco 600g   Kod produktu: TEX04
Cena netto: 135.00 zł
Opis:
Gluco składa się z glukonolaktanu wapnia, mieszaniny dwóch soli wapniowych (glikonian wapnia i mleczanu wapnia), używany do produktów bogatych w wapń i idealny dla techniki odwróconej sferyfikacji, nie zmienia w ogóle smaku przygotowywanej żywności. W przemyśle spożywczym glukonolaktanu wapnia używa się do wzbogacania różnych środków spożywczych w wapń. Charakterystyka: drobny proszek. Najlepiej rozpuszczać w zimnym płynie, aby uniknąć problemów przy rozpuszczaniu Gluco należy dodać przed wszystkimi innymi teksturami. Produkt zachowuje się dobrze zarówno w kwaśnych, tłustych jak i alkoholowych substancjach.

Dostępność: BRAK

foto Tekstura Citras 600g   Kod produktu: TEX03
Cena netto: 100.00 zł
Opis:
Citras to produkt wytworzony z cytrynianu sodu, otrzymywany głównie z owoców cytrusowych; jest zwykle stosowany w przemyśle spożywczym w celu zapobiegania ciemnienia owoców i warzyw. Ma właściwości zmniejszające kwasowość żywności a używanie go umożliwia osiągnięcie sferyfikacji ze składników silnie kwasowych. Rozpuszcza się łatwo i działa natychmiastowo. Charakterystyka: proszek. Wysoka rozpuszczalność w wodzie.

Dostępność: DOSTAWA24H

   szt.
foto Caviar Box   Kod produktu: C1-2002
Cena netto: 462.00 zł
Dostępność: DOSTAWA24H

   szt.
Znaleziono 1